Πρόγραμμα


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΡΟΑΘ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Πανηγυρική Συνεστίαση με συζύγους και φίλους για να κόψουμε όλοι μαζί την πίτα της Πρωτοχρονιάς. Ομιλητής ο Χριστόφορος Πατεράκης τέως Πρόεδρός μας, με θέμα Ροταριανό.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Σεμινάριο Ροταριανού Ιδρύματος και  membership στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, στις 10πμ. Διοργανωτές η Περιφέρεια και οι όμιλοι  Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς. Στην ίδια εκδήλωση όπως σας πληροφορήσαμε θα γίνουν οι βραβεύσεις των νεοεισαχθέντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που επιλέγησαν, καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας της Περιφέρειας.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Φιλική συνάντηση στο εστιατόριο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Συνεστίαση  με συζύγους και φίλους στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ. Ομιλήτρια η Ροταριανή Θάλεια Μητσιάδου. με θέμα: Ο υπόγειος Παγκόσμιος Πόλεμος και τα όπλα του.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

Φιλική συνάντηση στο εστιατόριο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Συνεστίαση με συζύγους και φίλους στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ. Ομιλήτρια η Δρ. Κάτια Κιλεσσοπούλου Ιστορικός Τέχνης, με θέμα: Εικαστική πρωτοπορία στη Θεσσαλονίκη, μύθος ή πραγματικότητα;

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ. Ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός μας στις 9μμ στο MEDITERRANIAN PALACE.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>