Πρόγραμμα


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΡΟΑΘ

- Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, συνεστίαση με συζύγους, φίλους και προσκεκλημένους, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ώρα 21.00. Ομιλήτρια θα είναι η Πρόεδρος την Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Θεσσαλονίκης κα Χαρούλα Φακίδου- Σαββαΐδου με Θέμα: «»το οποίο θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Ταυτόχρονα θα κοπεί η βασιλόπιτα του Ρ.Ο.Α.Θ. και θα ανταλλαγούν ευχές για το Νέο Έτος.

- Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, Συνάντηση με ποτό μεταξύ των ροταριανών του Ρ.Ο.Α.Θ., στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ώρα 21.00μμ.

- Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Ομίλου μας στις 20.30 μμ. Τα θέματα θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα.

- Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, Συνεστίαση με συζύγους, φίλους και προσκεκλημένους, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ώρα 21.00μμ. Ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής του Τομέα Γεωφυσικής και Σεισμολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, Καθ. Κωνσταντίνος Παπαζάχος με Θέμα :«Ο σεισμοηφαιστειακός κίνδυνος του ηφαιστείου της Σαντορίνης: Μαθήματα από το παρελθόν και την πρόσφατη έξαρση του 2011-2012».

- Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, Συνάντηση με ποτό μεταξύ των ροταριανών του Ρ.Ο.Α.Θ., στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ώρα 21.00μμ.

- Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015, Αποκριάτικος Χορός του Ρ.Ο.Α.Θ. που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Mediterranean Hotel στις 21.00 μμ.

- Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, Συνεστίαση με συζύγους, φίλους και προσκεκλημένους, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ώρα 21.00 . Ομιλητής θα είναι ο προ-Πρόεδρό μας Αθ. Παπαναστασίου με Θέμα το οποίο θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

- Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, Συνάντηση με ποτό μεταξύ των ροταριανών του Ρ.Ο.Α.Θ., στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ώρα 21.00μμ.

Η συμμετοχή σας στις συνεστιάσεις και στις εκδηλώσεις του Ρ.Ο.Α.Θ. θα μας τιμούσε ιδιαίτερα και θα αποτελούσε έμπρακτη εκδήλωση της συμπαράστασής σας στο έργο της Διοίκησης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>